Actieweek

Actieweek: Yoga Globe voor Oekraïne – Ahimsa/geweldloosheid Giro 555

Maandag 7 t/m 11 maart 2022 (je kunt ook na de actieweek nog via de link onderaan doneren op giro 555)

Wat er nu gebeurt in Oekraïne en helaas ook op meer plekken in de wereld; oorlog, geweld, haat, vernietiging, angst, wanhoop en ellende onder de bevolking. Dit is het tegenovergestelde van waar Yoga voor staat. Yoga betekent verbinding, eenheid.

Ahimsa

Een belangrijk onderdeel van yoga is het beoefenen van Ahimsa, oftewel: geweldloosheid/vrede. Dit begint in jezelf, het wateren van de zaadjes van mildheid in jezelf. Zo kun je ook milder en liefdevoller zijn naar de ander. Het niet oordelen over jezelf als je een houding volgens jou zelf “niet goed doet” is een voorbeeld van Ahimsa op de yogamat. 

Actieweek “Yoga Globe voor Oekraïne – Ahimsa”

In de week van 7 t/m 11 maart houdt Yoga Globe een actieweek. Alle lessen zullen in het teken staan van Ahimsa/vrede. De mensen uit Oekraïne hebben onze hulp dringend nodig. Met elkaar kunnen we zoveel mogelijk mensen helpen. Samen in actie voor Oekraïne. Help ook mee.

Je kunt helpen door te doneren

De vraag aan jou is om 5,- Euro over te maken naar deze digitale collectebus (Giro 555). Meer mag natuurlijk ook. Het bedrag dat aan het einde van komende week binnen is zal Yoga Globe verdubbelen (met een max. van 100 Euro).

Of je er nu wel of niet bij bent in de les komende week, doe mee en doneer in de Yoga Globe collectebus.