Algemene voorwaarden Veda Ela opleiding

Algemene voorwaarden Veda Ela opleiding

Door te reserveren in Momoyoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Betaling:

Wanneer je reserveert in Momoyoga doe je de betaling in principe in één keer. De betalingsmogelijkheden worden in Momoyoga aangegeven. Doe je de betaling toch liever later, dan boek je de opleiding alvast en kan je tot 30 dagen voor de start van de opleiding om te betalen.

Bij annulering:

Annulering vanuit deelnemer:

Tot 30 dagen voor de start van de opleiding:100% teruggave

30 tot 15 dagen voor de start van de opleiding: 50% teruggave

15-0 dagen voor de start van de opleiding: 0% teruggave

Plaatsvervanger: je hebt ook de optie om iemand anders te laten gaan in jouw plaats, mocht je toch niet kunnen deelnemen. Dit kan ook nog kort van tevoren, wanneer je ziek wordt bijvoorbeeld.

Annulering vanuit Yoga Globe:

Yoga Globe heeft het recht om de bijvoorbeeld bij te weinig deelnemers of ziekte de opleiding te annuleren, deelnemers krijgen dan 100% van het betaalde bedrag terug. Minimaal aantal deelnemers van de opleiding is 8 personen.

Yoga Globe behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname van het yogaweekend. Indien het bedrag reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Yoga Globe.

Aansprakelijkheid:

Yoga Globe kan nooit aansprakelijk gesteld worden of verantwoordelijk gehouden worden voor lichamelijk letsel of andere nadelige gevolgen voor de gebruiker die voortvloeien uit deelname van de opleidingsweekenden. De deelnemer blijft hiervoor ten alle tijden zelf verantwoordelijk.

De deelnemer blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor diens persoonlijke bezittingen zoals kleding, schoeisel, sieraden, mobiele telefoons, portemonnee etc.