Kinderyoga cursus

Kinderyoga cursus “De vijf van je lijf” (leeftijd 6-10 jaar)

Docent Bregje

Ga je mee ontdekken wat de krachten zijn van je lijf ?

Zaterdag 12, 19, 26 maart, 2 en 9 april 2022 – 10:00-11:00 uur

Reserveren: maak een account aan op je eigen naam in Momoyoga (website of app). Schaf de kinderyogacursus aan in Momoyoga en boek de lessen in het lesrooster op de data waarbij je kind aanwezig zal zijn. Geef de naam en geboortedatum van je kind apart door per e-mail info@yogaglobe.nl

Bijdrage: € 45,- Euro voor gehele cursus (5 lessen). Niet per keer te reserveren. Minimale deelname: 4 personen, max. 14 pers.

Bregje van kinderyogaopschool.com:

“Tijdens kinderyoga ga je ontdekken en ervaren. Je ontdekt steeds een stukje van jezelf. Ontdek wat jouw kracht is. Ik begeleid kinderen op creatieve en speelse wijze. In de lessen is er aandacht voor gronden, verschillende yoga houdingen, samenspel, ademspel, meditaties, visualisaties, mindfulness en tekenen vanuit het hart. Het gaat niet om prestatie, competitie of de juiste techniek, maar om spelen, plezier maken en bewustwording.


We maken vijf weken lang een reis met je lijf. Ontdek tijdens de yoga-avonturen de kracht van de vijf van je lijf en word je bewust van je hoofd, hart, buik, handen en voeten. ”

Je leest meer over Bregje en kinderyoga op kinderyogaopschool.com