Kinderyoga cursus

Kinderyoga cursus

Op vijf zaterdagochtenden. Op dit moment staat er (nog) geen nieuwe cursus Kinderyoga gepland. Stuur een e-mail wanneer je interesse hebt.

Docent: Bregje

Reserveer in Momoyoga

Moeder Fenna over de vorige cursus: “Merel vond het leuk om naar yoga te gaan. Toen ik vroeg wat ze er leuk aan vond zei ze ‘ik word dan rustig’. 

Ga je opnieuw mee op avontuur?

Kinderyoga is laagdrempelig en speels. Een leuke manier om bewust te worden van je lichaam en je stem. Het kind leert om zich beter te uiten, meer tot zichzelf te komen en te ontprikkelen.

De kinderen gaan op een speelse manier op avontuur, met yogahoudingen en oefeningen. Zo kan je ervaren hoe het is om een muis te zijn of een grote brullende leeuw.

Reserveren: maak een account aan op je eigen naam in Momoyoga (website of app). Schaf de kinderyogacursus aan in Momoyoga en boek de lessen in het lesrooster op de data waarbij je kind aanwezig zal zijn. Geef de naam en geboortedatum van je kind apart door per e-mail info@yogaglobe.nl

  • Bijdrage: € 49,- Euro voor gehele cursus (5 lessen).
  • Niet per keer te reserveren.
  • Minimale deelname per groep: 4 personen, max. 14 pers.
  • Ouders kunnen wachten op de gang (met thee).

Bregje van kinderyogaopschool.com:

“Tijdens kinderyoga ga je ontdekken en ervaren. Je ontdekt steeds een stukje van jezelf. Ontdek wat jouw kracht is. Ik begeleid kinderen op creatieve en speelse wijze. In de lessen is er aandacht voor gronden, verschillende yoga houdingen, samenspel, ademspel, meditaties, visualisaties, mindfulness en tekenen vanuit het hart. Het gaat niet om prestatie, competitie of de juiste techniek, maar om spelen, plezier maken en bewustwording.”

Je leest meer over Bregje en kinderyoga op kinderyogaopschool.com