Kinderyoga cursus

Kinderyoga cursus “Avonturen” (leeftijd 4-6 jaar – kleuteryoga)

Zaterdag 18, 25 maart en 1, 15 en 22 april 2023 – 10:00-11:00 uur

Docent: Bregje

Reserveer in Momoyoga

Moeder Fenna over de vorige cursus: “Merel vond het leuk om naar yoga te gaan. Toen ik vroeg wat ze er leuk aan vond zei ze ‘ik word dan rustig’. 

Wegens succes een vervolg op de vorige serie “Prentenboek”. Ga je weer mee op avontuur?

Kleuteryoga is laagdrempelig en speels. Een leuke manier om bewust te worden van je lichaam en je stem. Een kleuter leert om zich beter te uiten, meer tot zichzelf te komen en te ontprikkelen.

De kinderen gaan op een speelse manier op avontuur, met yogahoudingen en oefeningen. Zo kan je ervaren hoe het is om een muis te zijn of een grote brullende leeuw.

Reserveren: maak een account aan op je eigen naam in Momoyoga (website of app). Schaf de kinderyogacursus aan in Momoyoga en boek de lessen in het lesrooster op de data waarbij je kind aanwezig zal zijn. Geef de naam en geboortedatum van je kind apart door per e-mail info@yogaglobe.nl

  • Bijdrage: € 49,- Euro voor gehele cursus (5 lessen).
  • Niet per keer te reserveren.
  • Minimale deelname: 4 personen, max. 14 pers.
  • Ouders kunnen wachten op de gang (met thee).
  • De laatste 5 minuten mogen de ouders naar binnen om samen, met een oefening, af te sluiten.

Bregje van kinderyogaopschool.com:

“Tijdens kinderyoga, dit keer voor kleuters van 4 t/m 6 jaar, ga je ontdekken en ervaren. Je ontdekt steeds een stukje van jezelf. Ontdek wat jouw kracht is. Ik begeleid kinderen op creatieve en speelse wijze. In de lessen is er aandacht voor gronden, verschillende yoga houdingen, samenspel, ademspel, meditaties, visualisaties, mindfulness en tekenen vanuit het hart. Het gaat niet om prestatie, competitie of de juiste techniek, maar om spelen, plezier maken en bewustwording.”

Je leest meer over Bregje en kinderyoga op kinderyogaopschool.com