Docenten

Christel Groot-Huiting
Mijn naam is Christel, ik ben getrouwd met Jeroen en woon sinds 2002 in de Haagse Beemden, Breda.
In de winter van 2008, in een uitdagende periode in mijn leven, ben ik thuis begonnen met yoga. Sindsdien heeft yoga mijn leven op diverse manieren positief beïnvloed en zelfs veranderd. In 2011 heb ik de Yoga docentenopleiding bij Astrid van Dam Yoga Centers in Breda afgerond en ik geef inmiddels een aantal jaren les in diverse yogastijlen, zoals Hatha Yoga en Restorative (Yin) yoga. In 2016-2017 volgde ik de 100-hours Restorative (Yin) Yoga Teacher Training bij internationaal yogadocent Veda Ela Daarnaast volgde ik diverse bijscholingen zoals Yoga Nidra, Klankschaalsessies en Mindfulness.
Ik vind het mooi om aan mensen te laten zien hoe yoga je verder kan brengen in je leven, zodat je steeds meer die persoon wordt die je in je kern bent. De positieve, helende, rustgevende en verhelderende effecten van yoga kunnen je in diverse fases van je leven ondersteunen.
Wat mij blij maakt is wanneer ik zie dat iemand door het uitoefenen van yoga groeit, steeds meer zichzelf is en ontspannen in het moment leeft.
Namasté, Christel.

Saskia Damen

Mijn naam is Saskia, geboren in 1982. Ik ben getrouwd met William, samen hebben we twee kinderen Anouchka en Sebastiaan en wonen we in de Haagse Beemden in Breda.
Ongeveer 5 jaar geleden is Yoga in mijn leven gekomen. Ik ben van nature een bezige bij en yoga is een moment voor mezelf, vooral niets hoeven en alleen maar in het hier en nu zijn.
Ik volg de docentenopleiding bij Yogasite Breda onder leiding van Dorinda Farver en Robert Boustany. In November 2017 heb ik mijn 200-uurs gehaald en ben ik verder gegaan met de vervolgopleiding van Robert Boustany, de 500-uurs bij Yogasite Breda. En ik heb mijn opleiding tot zwangerschapsyogadocente in 2021 afgerond bij Lucia Seglie/ Arhantayoga.com.
Ik hoop mensen hetzelfde te kunnen laten ervaren wat yoga voor mij betekent. Ervaren wat de yogahoudingen met je lichaam en ademhaling doen, je overgeven aan de houding en voelen waar je loslaat of juist nog spanning vasthoudt. Leren kijken naar jezelf zonder oordeel, alleen observeren. De verbinding met jezelf ervaren. Maar wat ik vooral hoop, is dat mensen een moment van rust ervaren, in het hier en nu zijn.
Namasté, Saskia.

Birgit de Haan
Mijn naam is Birgit, geboren in 1976. Samen met mijn echtgenoot Rowi woon ik in Breda. Mijn yogareis begon met het volgen van lessen bij Mindfulness Yoga Breda in het jaar 2000. Een rustpunt in mijn week en de plek waar ik leerde bewust tijd te nemen om me te verbinden met mijn adem en te voelen wat beweging in mijn lijf doet. Zo ontdekte ik dat ontspannen en verstillen me steeds terugbrengt naar mijn essentie.
In 2014 verdiepte ik de reis en startte ik de yogadocentenopleiding bij Yogasite Breda. Na het afronden van de 200-uurs opleiding bij Dorinda Farver en Robert Boustany had ik het idee dat ik aan het begin van mijn yogapad stond en ging ik graag een stapje verder. In maart 2019 heb ik de 500-uurs opleiding afgerond.
Het doet me plezier dat yoga beoefenen een eindeloze tocht is. Ruimte bieden om je innerlijke reis te ervaren, voor iedereen op elk moment weer anders, is wat ik graag mee wil geven. Tijd voor jezelf om op jouw manier te beleven.
Namasté, Birgit

Bregje Nahon-Kerman
Kinderyoga

Mijn Naam is Bregje, geboren in 1983. Ik ben gelukkig getrouwd met Matthijs en we hebben samen een heerlijke dochter, Emma. We wonen met veel plezier in de Haagse Beemden.

Mijn Yoga avontuur begon ongeveer 15 jaar geleden. Ik vond het een heerlijke bezigheid , maar het heeft mij jaren geduurd voordat ik besefte wat yoga eigenlijk voor je doet . Voor mij betekent yoga verbinden met jezelf, accepteren, loslaten en in het hier en nu zijn. Yoga is voor mij een spiegel, een leerschool.

Tijdens mijn werk in de kinderopvang ontdekte ik yogakaarten voor kinderen. Het leek me heerlijk om met kinderen aan de slag te gaan met yoga. Pas later ontdekte ik de opleiding docent Kinderyoga. Zo ontmoette ik mijn docent en goeroe Helen Purperhart. Zij gaf mij het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben. Het heeft me enorm verrijkt en geïnspireerd. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd docent Kinderyoga en geef ik les aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Ik gun kinderen hun eigen weg vol avonturen, waarin zij zelf de baas mogen zijn over hun eigen keuzes. Dat ze zichzelf mogen ontdekken, in hun eigen tempo en vooral dat ze er plezier in hebben.

Namasté, Bregje

Jessica Benschop
Mijn naam is Jessica, geboren in 1983 en woon in Breda met mijn vriend en mijn twee kinderen Ravi (4) en Jura (1).
Ik ben Hatha en Yin docent. De laatste tijd heb ik geen vaste lessen gegeven doordat ik in de gezinsbubbel zat. Het lesgeven begon weer te kriebelen en zoals de devine timing dat kan doen was Christel op zoek naar een yogadocent die af en toe kan invallen.
Ik kijk er naar uit om samen met jullie de zachtheid van de Yin, de uitdaging van de Hatha, de groepsenergie te voelen en vooral de oneindig mooie connectie met het zelf te herontdekken. Voel je welkom in mijn les, fijn dat ik er mag zijn. Hoop je snel te ontmoeten!

Michiel Bakker

Hey, ik ben Michiel. Ik woon samen met mijn vrouw en kat Wolf in het mooie Princenhage. 
Naast mijn werk in de zorg werk ik ook als  slowruncoach, masseur en yogadocent. Ik heb meerdere opleidingen en cursussen gevolgd; o.a. een  mindfulness opleiding, Kum Nye training, compassietraining, beweegcoach opleiding en een restorative teacher training.
Ik combineer yoga, mindfulness en verschillende ademhalings-en meditatietechnieken met elkaar.🧘‍♂️Namaste 🙏