Retraite

Reserveer in Momoyoga.

Retraite yoga & meditatieweekend ‘tot jezelf komen’ 10-12 november 2023

Datum: vrijdag 10 november 2023 aankomst tussen 17u00-17u30 tot afsluiting zondag 12 november 2023 16u00 (met daarna nog wat inpakken tot ca. 16u30).

Locatie: De Beukenhof in Biezenmortel, net voorbij Tilburg, in een voormalig klooster.

Begeleiding: Christel en Saskia

Yoga Globe bestaat dit jaar 10 jaar en dit vieren we onder andere met het organiseren van een yoga- en meditatieweekend. Je kunt dit zien als als een cadeau voor jezelf. Een paar dagen weg van je dagelijks leven, van je routines, van je verplichtingen. Je krijgt de tijd om tot jezelf komen d.m.v. yoga en meditatie, in een rustige, landelijke omgeving. We hebben een eigen deel van een klooster tot onze beschikking, met een hoofdruimte, de Hemel, een serene ruimte onder houten balken op de zolder. De voorruimte, het Patronaat, kunnen we als sociale gezamenlijke zitruimte gebruiken en koffie en thee drinken.

Programma:

Het programma zal bestaan uit diverse yoga en meditatiesessies. In de ochtenden starten we met een stiltemeditatie, daarna kun je kiezen tussen een korte Hatha yoga flow of een wandelmeditatie. Na het ontbijt is er een yogasessie, na de lunch heb je vrije tijd. Later in de middag is er een bijeenkomst met diverse verdiepende oefeningen, zoals diep luisteren. En je hebt de mogelijkheid om je ervaringen vrijwillig te delen. Halverwege de avond is er nog een rustige yoga- of klankschaalschaalsessie, een goede voorbereiding voor de slaap. Zie hier het volledige programma.

Er is dus ook ruimte voor eigen tijd om bijvoorbeeld te wandelen of te lezen. We zullen samenzijn tijdens het eten en wanneer je wilt na het eten in het Patronaat. Dit weekend is gericht op verdieping, stilte en ontspanning. Zo is het eerste kwartier van de (meeste) maaltijden in stilte. Er zullen verschillende yogavormen in het programma worden opgenomen, zoals Restorative-, Yin- en (rustige) Hatha yoga, Yoga nidra, een klankschaalsessie.

Kamers: je kunt kiezen tussen een eenpersoonskamer en tweepersoonskamer (op indeling of geef de voorkeur aan met wie per aparte e-mail). De kamers zijn sober, meestal met eigen douche en toilet en zijn in de buurt van onze gezamenlijke ruimtes. Beddengoed en handdoekenpakket is inbegrepen.

Verzorging: ontbijt, lunch en avondeten (vegetarisch) is inclusief. De maaltijden worden geserveerd in buffetvorm, in het restaurant van De Beukenhof. Thee en koffie is onbeperkt. We nodigen je uit om dit weekend alcoholvrij te houden om zo gemakkelijker helderheid en verdieping te vinden.

Vervoer: per auto is De Beukenhof in ca. 45 minuten te bereiken. De mogelijkheid om te carpoolen (geven of ontvangen) zal t.z.t. geregeld worden. Route

Bijdrage: ‘early bird’, reserveringen t/m 1 oktober 2023: € 340,-, op basis van een tweepersoonskamer met meestal eigen douche/toilet (kamerverdeling op binnenkomst reserveringen).

Toeslag € 80 Euro voor een eenpersoonskamer (totaal € 420,-). Vanaf 1 oktober 2023 verloopt het ‘early bird’ tarief en zal het basistarief met 25 Euro verhoogd worden.

Dit is inclusief de omschreven verzorging en de diverse begeleide yoga- en meditatiebijeenkomsten. Inclusief beddengoed en handdoekenpakket.

Reserveren in Momoyoga. Maak een persoonlijk account aan, reserveer op basis van een 1 pk of 2 pk (prijs p.p.) bij tarieven en boek daarna de retraite in het lesrooster (bij 10 november 2023).

Algemene voorwaarden: wanneer je deze retraite reserveert in Momoyoga, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden (incl. annuleringsvoorwaarden).