Veda Ela

Veda Ela

Veda Ela

Internationale yogadocent Veda Ela heeft tientallen jaren ervaring in het ondersteunen van mensen om meer comfort, duidelijkheid en plezier te vinden op de mat en in hun leven. Ze reist waar mogelijk de wereld rond en deelt haar workshops en yoga docentenopleidingen. Zij is al jaren mijn (Christel) geliefde yogalerares en ben blij te kunnen melden dat ze in het najaar van 2024 opnieuw naar Yoga Globe komt. Nu niet alleen om twee workshops te geven, maar ook van het doceren van twee opleidingsweekenden tot yogadocent ‘Restorative yoga & meditation teacher training’.

Veda Ela en Christel in 2019 in Pachamama, Costa Rica

Veda Ela geeft twee workshops bij Yoga Globe:

Workshop I: Release!Move!Relax – yoga event (Engels) – zondag 8 september 2024 – 10:00-12:30 uur

‘loslaten, dansen en ontspannen’ – Eerst bewegen/vrij dansen en dan ontspannen met Restorative yoga/Yoga nidra.

Een uniek, energiek en ontspannend evenement, begeleid door Veda Ela! Ze zal ons rustig begeleiden in het bewust bewegen, daarna volgen er herstellende (grond)houdingen en yoga nidra (diepe ontspanning).

Dansen/vrij bewegen helpt om emoties los te laten en creëert ruimte in het lichaam. Het opent ook het hart, maakt de geest leeg en wordt een meditatie en een gebed.

In veel sjamanistische samenlevingen, als een persoon bij een genezer kwam en klaagde dat hij ontmoedigd, moedeloos of depressief was, zouden ze vragen:
Wanneer heb je voor het laatst gedanst?
Wanneer heb je voor het laatst gezongen?
Wanneer was de laatste keer dat je in stilte was?

Bijdrage € 45

Reserveer via momoyoga.com/yoga-globe. Activeer je account, selecteer/betaal de workshop en boek de workshop in het rooster.

Interview met Veda Ela op You Tube (2021- 20 minuten):