Veda Ela workshops

Veda Ela

Veda Ela

Internationale yogadocent Veda Ela, heeft tientallen jaren ervaring in het ondersteunen van mensen om meer comfort, duidelijkheid en plezier te vinden op de mat en in hun leven. Ze reist waar mogelijk de wereld rond en deelt haar workshops en yoga docentenopleidingen. Zij is al jaren mijn (Christel) geliefde yogalerares en ben blij te kunnen melden dat ze dit jaar weer live naar de studio komt voor twee workshops. Ga voor meer informatie over Veda Ela en haar werk naar www.vedaelayoga.com

Workshop 1 – Veda Ela – Rest & Digest, nervous system – Restorative yoga (Engels)

Maandag 17 april 2023 – 19:30-21:30 uur (2 uur)

We weten allemaal hoe we moeten doen, bewegen, handelen en actie ondernemen. Dit wordt verzorgd door het sympathische zenuwstelsel.

Wat we vaak vergeten, is de parasympatische tak van het zenuwstelsel die zorgt voor het rusten en verteren, ons drukke leven en het belangrijkste; het nemen van momenten van bewuste rust.

In deze workshop gaan we voornamelijk Restorative yoga onderzoeken: de yoga van bewuste rust!
Omdat alleen liggen of slapen misschien niet genoeg is om op te laden en te herstellen…

Deze workshop is voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor hun gezondheid en vreugdevolle leven door middel van de beoefening van Restorative yoga.

Bijdrage € 35

Reserveer via momoyoga.com/yoga-globe. Activeer je account, selecteer/betaal de workshop en boek de workshop in het rooster. Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren.

Workshop 2 – Veda Ela – Yoga Dance Event (Engels)

Donderdag 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag) – 10:30-13:00 uur (2,5 uur met aansluitend een lunch)

Een unieke, energiek en ontspannend evenement, begeleid door Veda Ela!

Dansen helpt om emoties los te laten en creëert ruimte in het lichaam. Het opent ook het hart, maakt de geest leeg en wordt een meditatie en een gebed.

In veel sjamanistische samenlevingen, als een persoon bij een genezer kwam en klaagde dat hij ontmoedigd, moedeloos of depressief was, zouden ze vragen:
Wanneer heb je voor het laatst gedanst?
Wanneer heb je voor het laatst gezongen?
Wanneer was de laatste keer dat je in stilte was?

Door het waterelement zullen we met het vloeibare lichaam binnenin mee stromen door zachte en organische beweging. Ze zeggen dat beweging de snelweg is naar stilte en stilte. We sluiten af met enkele passieve meditatietechnieken om vrede en stilte te verkennen.

Bijdrage € 45 (inclusief lunch)

Reserveer via momoyoga.com/yoga-globe. Activeer je account, selecteer/betaal de workshop en boek de workshop in het rooster. Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren.

Interview met Veda Ela op You Tube (2021- 20 minuten):