Veda Ela workshops

Veda Ela

Veda Ela

Internationale yogadocent Veda Ela, heeft tientallen jaren ervaring in het ondersteunen van mensen om meer comfort, duidelijkheid en plezier te vinden op de mat en in hun leven. Ze reist waar mogelijk de wereld rond en deelt haar workshops en yoga docentenopleidingen. Zij is al jaren mijn (Christel) geliefde yogalerares en ben blij te kunnen melden dat ze dit jaar weer live naar de studio komt voor twee workshops. Ga voor meer informatie over Veda Ela en haar werk naar www.vedaelayoga.com

Veda Ela – Yoga Dance Event (Engels)

‘loslaten, dansen en ontspannen’ – Yogadans met Restorative yoga/Yoga Nidra.

Donderdag 8 juni 2023 – 19:00-21:30 uur

Een uniek, energiek en ontspannend evenement, begeleid door Veda Ela!

Ten eerste; voor alle duidelijkheid…je hoeft niet te kunnen dansen. Veda Ela zal ons rustig begeleiden in het bewust bewegen. Er wordt ongeveer een derde van de tijd gedanst en daarna volgen er herstellende (grond)houdingen en yoga nidra (diepe ontspanning).

Dansen helpt om emoties los te laten en creëert ruimte in het lichaam. Het opent ook het hart, maakt de geest leeg en wordt een meditatie en een gebed.

In veel sjamanistische samenlevingen, als een persoon bij een genezer kwam en klaagde dat hij ontmoedigd, moedeloos of depressief was, zouden ze vragen:
Wanneer heb je voor het laatst gedanst?
Wanneer heb je voor het laatst gezongen?
Wanneer was de laatste keer dat je in stilte was?

Door het waterelement zullen we met het vloeibare lichaam binnenin mee stromen door zachte en organische beweging. Ze zeggen dat beweging de snelweg is naar stilte.

Kom meegenieten van de wijze en verfrissende (levens)lessen die Veda Ela jou kan geven.

Bijdrage € 45

Reserveer via momoyoga.com/yoga-globe. Activeer je account, selecteer/betaal de workshop en boek de workshop in het rooster. Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren.

Interview met Veda Ela op You Tube (2021- 20 minuten):